.. sunday - Reisverslag uit Bogota, Colombia van Sanne en Tim - WaarBenJij.nu .. sunday - Reisverslag uit Bogota, Colombia van Sanne en Tim - WaarBenJij.nu

.. sunday

Blijf op de hoogte en volg Sanne en Tim

17 Februari 2014 | Colombia, Bogota

Dag lieve lezers,

Het doet ons nog steeds deugd om te lezen dat er nog steeds wordt meegeleefd.
Hier in het zuiden van Amerika gaat het goed. Gisterenavond om 21.00u ging er ineens weer de bel. We hadden via de intercom zoiets van.. Maak maar niet open want we verwachten niemand. De gebouwen in Bogota worden 24uur bewaakt, dus we mogen sowieso niet zo maar open drukken.
Echter vijf minuten later ging boven de bel. Daar stonden twee werkmensen met een jonge dame.. Ze kwamen een nieuwe ijskast brengen. Wij meermaals herhaald dat we geen koelkast nodig hadden, maar dit was het plan..
De oude koelkast ging mee, de werkende bleef staan en de nieuwe kwam erbij. Morgenvroeg om 08.00u komen ze de andere koelkast ophalen.. Apart, maar alles loopt hier vanzelf.

Het appartement werkt prima, althans vandaag mogen we niet klagen.. Vanmorgen zijn we lekker vroeg opgestaan om naar buiten te gaan, we hebben voor het appartementen complex in het zonnetje gezeten.. De elektrische rolstoel functioneert niet naar behoren, dus we konden niet ver weg en dat terwijl Ligtvoet weer zo "goed" hun best hebben gedaan. Bij een heuveltje of bocht, bij afremmen vliegt Michele bijna uit de stoel. Steeds weer opnieuw schrikken voor Tim en mij. Het is zover dat ik vanmiddag met een inbussleutel de armleuningen van de rolstoel heb versteld. Het is hier vroeg genieten want vanaf een uur of 2 's middags is het bewolkt en regent het. De weersverwachtingen vanaf dinsdag zijn iets minder..

Johanna, de vrouw van de dokter en manager van de kliniek appte of we zin hadden om met hun een paar uurtjes op pad te gaan. Nog geen uur later werden we opgehaald. Michele en Tim zijn met de dokter in de auto meegegaan en ik met Johanna en de kleine Lorenzo in een andere auto. We hebben in de buurt op een bekende ontmoetingsplaats voor muzikanten over een markt gewandeld waar ze handgemaakte producten verkopen. Dut was vroeger een dorpje buiten Bogota, 500 jaar geleden. Doordat Bogota zodanig gegroeid is en inmiddels 12 miljoen inwoners telt is het nu geen dorpje meer, maar behoort het tot de stad. 26% van de totale bevolking van Colombia woont in Bogota. Daarna hebben we samen in een restaurant heerlijk Italiaans gegeten. Na een gezellige middag hebben ze ons thuis afgezet.

We zijn nu in het appartement. Hebben net de was gedaan en gaan zo iets eten..
Zoals jullie horen genieten we van het weekend aan de andere kant van de wereld.

Adios..

• 17 Februari 2014 - 00:55

Margriet:

Hallo sanne ,Tim en Michele wat fijn dat jullie hebben kunnen genieten vandaag en dat de dokter jullie heeft mee genomen ,fijn om dat te horen ,gelukkig geen tegenslagen vandaag ,ik las in het vorige verslag dat jullie last van water hadden in de keuken is dat nu opgelost?Sanne is de koorts nu weg bij michele?ik hoop van wel ,jullie hebben nu een weekje er al op zitten nog een weekje en dan zijn jullie weer thuis ,ik zal blij zijn als jullie weer veilig thuis zijn ik mis Michele ,hoop dat de laatste week soepel zal verlopen en er geen tegenslagen meer komen ,wens jullie nog een hele fijne avond en voor straks welterusten ,liefs en groetjes van Margriet en een hele dikke knuffel en kus speciaal voor Michele ,Michele mama houd heel veel van je en ik ben blij dat het beter met je gaat ,ik denk iedere dag aan je ,xxxxxxxxxxx kusjes van mama love you

• 17 Februari 2014 - 07:11

Alita:

Hallo super team,

Wat fijn dat nu alles op rolletjes begint te lopen. Ook ben ik blij met de begeleiding van de arts daar en ook dat hij en zijn gezin voor de nodige ontspanning voor jullie zorgen.
    en dat de was dan op zondag gedaan word ach ja moet kunnen stroom zal daar op zondag niet echt goed koper zijn.
    Jullie staan trost op de foto.
    Ik wens jullie weer een fijne dag toe en geniet met jullie drieën.

Liefs Alita

• 17 Februari 2014 - 07:25

Miranda:

hai michele sanne en tim
    wat fijn dat jullie ook zo kunnen genieten
    en dat de dokter jullie mee uitneemt
    en wat een leuke foto,s
    geniet van de mooie momenten en dat het een reis mag zijn die jullie niet snel zullen vergeten
    heel veel lieve knuffels van alex Miranda djarno rachel en shanaya
    en broertje weet dat we heel veel van je houden en dat je elke dag in onze gedachten bent love you xxxx

• 17 Februari 2014 - 07:35

Luus:

Dat ziet er goed uit!

• 17 Februari 2014 - 08:29

Petra:

Hallo, hallo 3 lieverds,
    Het ziet er allemaal gezellig uit wat jullie zondag hebben gedaan. En Michele, ik begrijp nu wel dat je in Columbia wil blijven, zoals je hier in Nederland al verkondigde. Nu het daar allemaal beter gaat, en jullie heerlijk van het zonnetje kunnen genieten, kan ik me dat dus heel goed voorstellen. Maar zoals je weet, ik vlieg niet, maar dan kom ik je toch persoonlijk halen. Verder 3 lieverds, GENIET nog van jullie week daar!!!
    Liefs Petra.

• 17 Februari 2014 - 12:10

Frenk:

Hallo drie musketiers,
    Het lijkt erop dat jullie het weekend goed zijn doorgekomen.
    Vandaag begint jullie laatste week in Coumbia.
    Wij zijn heel benieuwd wat jullie nog op het programma hebben staan deze week?
    En ja we gaan ervanuit dat jullie nog wel het een of ander meemaken.

• 17 Februari 2014 - 12:12

Ans:

klinkt goed, hopelijk kunnen jullie nu wat meer genieten van jullie laatste week in Columbia
    Lfs Ans

• 17 Februari 2014 - 12:49

Nathalie:

Hallo samen.

Met aandacht lees ik de reisverslagen, hoe anders is het toch thuis maar wat een avontuur voor jullie samen. Geniet van de zon en hopelijk een relaxte thuisreis. Nathalie

• 17 Februari 2014 - 13:02

Marjan:

Hallo, hallo.

Fijn dat jullie het nu goed getroffen hebben, en wat attend van die arts en zijn vrouw.
    Of zijn jullie daar een bezienswaardigheid???.
    Ik hoor weinig van Tim en Michele zelf, hebben die twee het zo ook goed naar hun zin.
    Sporten hopelijk niet teveel ?
    Geniet van de mooie uurtjes en het ga jullie goed p.s Sanne .....hebben ze daar kikkers?????
    Dikke kus voor jullie Marjan

• 17 Februari 2014 - 14:07

Paul Daniels:

Jongens, veel succes daar! Hopelijk brengt het jullie, wat jullie er van hopen!
    Geniet in elk geval van de ervaring!
    Groeten, Paul

• 17 Februari 2014 - 16:51

Jose Vankan:

Hallo Sanne Tim en michele ik lees hier de berichten .
    gelukkig dat alles goed gegaan is
    geniet van de mooie momenten tot gauw

• 17 Februari 2014 - 18:00

Nathalie:

Sanne, Tim en Michele,

You are amazing and don't you forget that!

Believe in your dreams, even when they seem lost.

(H O P E)
    Hold On, Pain Ends

Dikke knuffel,
    Uit ons kikkerlandje..
    xxxxx

• 17 Februari 2014 - 21:20

Roxana Statucki:

Hoi michele Tim en Sanne

Na jullie verslagen te hebben gelezen blij dat jullie vandaag wat van colombia hebben gezien, jammer alleen dat de problemen met de rolstoel jullie beperken hierin ! De reden van jullie bezoek is al heftig genoeg zonder alle problemen er omheen , wel super dat jullie positief blijven ! Voor Michele heel veel beterschap en we hopen allemaal hier dat het aanslaat en het leven er voor jou beter gaat uitzien ! Bedankt voor de reisverslagen en we duimen heel hard hier !!!

• 17 Februari 2014 - 22:47

Joyce:

Trots......

• 18 Februari 2014 - 11:26

Imane:

Eyy
    Ik ben blij dat jullie van het weekend genoten hebben..Weet iig Sanne dat wij Zondag aan je gedacht hebben hier...Maar als ik lees wat jullie allemaal doen ben ik alleen maar trots. .Doe je best en geniet ervan..
    Dikke kus..

• 18 Februari 2014 - 15:57

Sandra Menzo:

He jullie drie! Fijn dat jullie ook lekker genieten van omgeving daar! En ik heb echt heel veel bewondering voor jullie!! Geniet nog maar wat meer en tot gauw xxxx

• 18 Februari 2014 - 16:03

Caroline:

hallo kanjers,ik heb bewondering voor jullie.heel veel succes.

• 18 Februari 2014 - 16:19

Margreet Bruinsma:

hoi tim, sanne en michelle,

leuk om jullie verslag te lezen, ook al hebben jullie alles zo goed voorbereid, er gebeuren altijd weer onverwachte dingen. Dat maakt het ook spannend en enerverend. Jullie maken er ook een mooie tijd van lees ik, door van de omgeving te genieten, Nog veel plezier en ook sterkte met alles, groeten margreet

• 18 Februari 2014 - 22:39

Tilla:

Lees dat het met Michelle weer wat beter gaat en jullie ook genieten van de zon en de mooie plekjes daar. Hoop dat de komende dagen geen gekke dingen meer gebeuren en lees nog met veel plezier de verhaaltjes. Dikke knuff en alle goeds van mij.

• 19 Februari 2014 - 13:17

Lilian En Bert:

leuke foto's Tim. Gelukkig ook nog wat ontspanning.
    Wij vinden het leuk om jullie verhalen te lezen.
    Groetjes Lilian-Bert-Nadine en Niels

• 20 Februari 2014 - 22:11

Corry:

hoi Sanne Tim en Michelle.
    leuk om weer wat te lezen,jullie zijn in ieder geval iets van Colombia ent bekijken,wat lief van de arts om jullie mee te nemen .en dat het wat beter met michelle gaat .geniet jullie laatste daagjes,en neem de zon mee. dikken xxxxx we leven echt met jullie mee tante corry en ome martin

beste wereldreizigers

waaanzinig !en keep the faith,migel kerel we zijn trots op je !!! kameraad , geniet ervan daar ,en neem wat zon mee